An predare An predare Primavara 2025
Nr camere Nr camere 1 - 2 camere
Suprafata Suprafata 42 mp - 61 mp
Pret Pret 56.200 - 80.000 Euro + TVA

Descriere Habitat Residence Aparatorii Patriei

Habitat Residence Aparatorii Patriei este un ansamblu rezidențial amplasat în sectorul 4 al capitalei, în zona de Sud, în imediata apropiere a stației de metrou Aparatorii Patriei. Ansamblul este compus din două blocuri ce găzduiesc un total de 135 de apartamente, incluzând garsoniere, studiouri și apartamente cu două camere.

Unul dintre punctele forte ale acestui ansamblu este proximitatea sa de stația de metrou, oferind locuitorilor posibilitatea de a ajunge rapid și ușor în orice punct al Bucureștiului. Având o poziționare excelentă în raport cu punctele de interes din zonă, acest proiect rezidențial se remarcă prin accesul facil la mijloacele de transport în comun, unități de învățământ, unități spitalicești, instituții bancare și centre comerciale, toate la doar un minut de mers pe jos.

de la 56.220 Euro + TVA Prețuri pentru apartamentele de 2 camere din ansamblu

Dezvoltatorul acordă o atenție deosebită calității și designului, menținând standarde ridicate în construcție. Finisajele apartamentelor sunt executate de firme de renume în domeniu și includ facilități precum centrală termică proprie și încălzire în pardoseală, uși de interior și intrare antiefracție, tâmplărie PVC cu geam termopan importat din Germania, gresie, faianță și parchet importate din Spania, obiecte sanitare de la Cersanit, interfon, lifturi silențioase și echipamente moderne.

Imobilele respectă cele mai exigente norme privind construcțiile noi, fiind edificate pe cadre și grinzi de beton armat de o clasă superioară. Pentru izolația termică a peretilor interiori și exteriori, se utilizează caramizi tip Porotherm și izolație de polistiren de 10 cm, acoperite cu tencuială decorativă. Tâmplăria PVC Salamander cu 5 camere și geamuri cu 4 anotimpuri și strat de tip low-E asigură eficiență energetică, iar glafurile exterioare sunt realizate din produse de la aceeași companie.

Facilitățile de parcare demisol și exterioară, spațiile verzi și atenția la detalii fac din Habitat Residence Aparatorii Patriei o alegere ideală pentru cei care caută un cămin modern, confortabil și bine conectat în inima capitalei.

0765 667 988 Birou vanzari dezvoltator

Tipuri imobile din ansamblul Habitat Residence Brâncoveanu

Garsoniera, 42 mp, 57.650 Euro (TVA inclus)

Apartament 2 Camere, 43 mp, 56.200 Euro + TVA

Apartament 2 Camere, 42 mp, 62.890 Euro + TVA

Apartament 2 Camere, 60 mp, 77.200 Euro + TVA

Apartament 2 Camere, 61 mp, 79.943 Euro (TVA Inclus)

Facilități

Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Supraveghere video Supraveghere video
Spații verzi Spații verzi
Acces securizat Acces securizat

Schite

0765 667 988 Află promoțiile actuale

Localizare

Aparatorii Patriei, Bucuresti

Ești interesat?